» Помощ » Кои сме ние ?

Може би ще Ви е интересно да научите нещо повече за нас.

Ето кои сме ние:

Даниел „Kiryakov” Киряков - Собственик

Любовта му към компютрите и Linux от малък, а и опитът му като администратор в професионалния гейминг в сферата на Counter Strike 1.6 един ден неизбежно щяха да родят GameHost. И този ден дойде. С много нерви, но много повече желание и увереност той постигна целта си. Снимката му определено е от преди торбичките под очите от безсънието покрай проекта. Това, което GameHost представлява, е главно негова идея. Кое, къде, как, защо – дано Ви харесва, защото иначе ще си имате проблеми с Шефа! А кой знае какво ли пък ще роди любовта му към колите и високите скорости?

Иво “ivo” Петков – Програмист

Това е човекът, който кара GameHost да работи. Неговите кодове седят между Вашата поръчка и стартирането на сървъра Ви и негово е постижението това да се случва за броени секунди. След висшето си образование в сферата на програмирането той натрупва впечтляващ опит не само в границите на България. Небезизвестен в програмистките среди, Иво не беше труден за намиране, а харизматичната му личност за броени часове го превърна в неразривна част от екипа.

Емил „orbi” Христов – Поддръжка

Историята на Емил и Counter Strike датира от Каменната ера. Те растяха и еволюираха заедно.. Сега сериозно. Емо се занимава с поддръжка на CS сървъри и форуми от дълги години и е ас в работата си. Известен е в гейм средите и е всепризнат професионалист. Работили сме в екип с него и преди и беше просто недопустимо традицията да не продължи. Вие сами ще осъзнаете с времето колко Ви е нужен. Форумът на GameHost.bg е неговото царство.