» Помощ » За нас

Gamehost.bg е иновативен хостинг за сървъри на Counter-strike 1.6, а скоро и на други онлайн игри.

Услугата, която Ви предоставяме, е от най-високо ниво, което означава, че са вложени доста средства за оптимизация и технологии.

GameHost.bg разполага освен със сайт и с форум, както и денонощна поддръжка. Нашите сървъри са подходящи както за професионална игра, така и за забавление.

Те са предварително конфигурирани така, че да можете да извлечете максимума от играта. Можете да управлявате сървъра си както от конзола, така и от сайта. Конфигурациите на машините ни са от последно поколение, а машините ни са ко-локирани в един от най-модерните центрове за ко-локация в страната.

Интернет свързаността ни от 1 Gbps (1000Mbps) поставя абсолютен рекорд в българските гейм стандарти.

Най-важното, което трябва да знаете за сайта е: За да използвате всички функции, Ви е необходимо да имате собствен акаунт.

За Ваше улеснение максимално сме осакатили регистрационната форма, така че тя да не Ви отнеме повече от 30 секунди. За да наемете сървър са Ви необходими точки, които можете да закупите от менюто „Купи точки“.

Начините, по които може да се сдобиете с точки са няколко, но във всеки от тях ще са ви необходими пари.. : ) В секцията „Как се купуват точки“ ще откриете повече информация за това. За да се възползвате от услугите ни трябва да имате навършени 13 години. Закупени точки не могат да се заменят обратно за стойността им.