» Спонсори » speedy-net

speedy-net

"Спиди Нет" АД е сред водещите оператори в България, предоставящ телекомуникационни услуги.

От 2004 година развиват и предлагат съвременни телекомуникационни услуги, отговарящи на най-високите професионални стандарти и потребностите на клиентите им. Тяхното желание е да бъдат отзивчив и конструктивен партньор на всеки клиент, като прилагат активен и гъвкав подход в предлагането на техните продукти и услуги.

От 2007 година развиват и професионални LAN и MAN решения както за малки и средни бизнес клиенти, така и за големи бизнес клиенти с високи технологични изисквания на територията на София. Стремят се да постигнат дългосрочни отношения с техните клиенти.
Компанията успешно разширява инфраструктурата си и преструкторира мрежите си по стандарта „Влакно до всеки вход”.

Техният подход в бизнеса се основава на почтеността, стремят се да поддържат позитивна работна атмосфера. Създават партньорство с клиента, основаващо се на професионализъм, лоялност, коректност и ангажираност.

Успехите на компанията се основават на богата история. Основана в края на 2004 година от Страхил Иванов като локален интернет доставчик на територията на София компанията бързо прилага своя бизнес модел и за 3 години успява да намери своето място сред стабилните доставчици на телекомуникационни услуги със своите над 6000 абонати. В края на 2007 година Адванс Екуити Холдинг АД става част от акционерната структура на "Спиди Нет" АД придобивайки 50% от акциите на дружеството. Непрекъснатият стремеж за повишаване качеството на доставяните услуги води до нарастване на абонатите до 15000 и до 50000 потребители, регистрирани през юни 2009 година.
Следвайки стратегията си за развитие, "Спиди Нет" АД сключва договори за сътрудничество на принципа на франчайз модела с интернет доставчици в страната. Към момента "Спиди Нет" АД предоставя всички свои услуги към крайни клиенти на територията на 60 квартала на София и 11 града в страната - София, Благоевград, Гоце Делчев, Димитровград, Кюстендил, Разлог, Самоков, Сандански, Сливен, Ямбол.